Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Kerstkaarten met foto

Breng je kerstwensen dit jaar op een speciale manier over! Bij Studentendrukwerk heb je de mogelijkheid om zelf grappige of bijzondere kerstkaarten met foto te maken. De kerstkaarten zijn makkelijk te ontwerpen in de Online Editor. Maak een aangepaste kerstgroet, personaliseer hem met foto's en andere decoraties en stuur hem deze kerst naar wie je maar wilt!

  • Unieke kerstkaarten
  • Snelle levering
  • Makkelijk te ontwerpen in de Online Editor
  • Goedkoop in grote en kleine oplages
Begin nu
kerstkaarten-met-foto

Kerstkaart met foto

Maak alle herinneringen aan je vrienden en familie levendig deze feestdagen door ze een kerstkaart met foto te sturen. Bij Studentendrukwerk hebben we kerstkaarten in ontelbaar verschillende formaten en opties. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit kleinere, schattige kaartjes van 150 x 150 mm of 210 x 210 mm. Wil je dit jaar groots uitpakken met kerst? Kies dan voor een A5 of A4 formaat kerstkaart. Bij ons is het mogelijk om je kerstkaarten dubbelzijdig- en enkelzijdig te laten bedrukken in full color. Bovendien heb je de keuze uit verschillende papiersoorten. Op de productpagina is meer informatie te vinden over alle verschillende opties. Om je kerstkaarten de finishing-touch te geven kun je ervoor kiezen om een UV hoogglans-afwerking toe te voegen. Daarnaast kun je er ook een set enveloppen bijbestellen. Heb je meer informatie nodig of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice; die 7 dagen in de week voor je paraat staat! 

Hoe kan ik kerstkaarten met foto ontwerpen?

Wij hebben het ontwerpen van kerstkaarten met foto eenvoudig genoeg gemaakt voor iedereen, zodat jij meer tijd kunt besteden aan het maken van herinneringen met je familie en vrienden. Volg de onderstaande stappen om je zelf kerstkaarten te maken met je eigen foto: 

  1. Open de Online Editor en kies het formaat kaart
  2. Upload je eigen foto's (of PDF-bestanden)
  3. Voeg teksten toe en eventueel cliparts
  4. Maak je kerstkaart naar eigen smaak op
  5. Rond de bestelling af en krijg je kerstkaarten thuisgestuurd!
kerstkaarten-met-foto-ijs

Snel kerstkaarten met foto bedrukken

Laat je dierbaren weten dat jij deze kerst op een speciale manier aan hen denkt met onze geweldige deal voor het maken van kerstkaarten met foto. Student of niet-student; jij profiteert deze maand van dikke stapelkortingen! Ga naar de productpagina om je voordeel te berekenen. Naast het aanbieden van lage prijzen, kunnen we ook snelle levertijden garanderen. Ga naar de actuele levertijden om te achterhalen wanneer jij je kerstkaarten thuis kunt verwachten. Bovendien kun je kiezen voor spoedproductie. Hierdoor heb jij je bestelling nog eerder in huis dan normaal! *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

kerstkaarten-met-foto-kids
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk