Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Koffiemok bedrukken

Wil je een koffiemok bedrukken voor je club of verenging? Of heb je altijd al een eigen koffiemok willen hebben? Bij Studentendrukwerk kun je nu goedkoop en snel een koffiemok bedrukken. Bovendien is het ontwerpen ervan heel eenvoudig dankzij onze Online Editor

  • Optioneel: Magische mok
  • Hoge kwaliteit opdruk
  • Gemaakt van echt keramiek
Begin nu
koffiemok-bedrukken

Koffiemok bedrukken 

Je koffiemok wordt altijd bedrukt door één van onze productiemedewerkers. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de mok garanderen. De koffiemok is gemaakt van echt keramiek en is daardoor hittebestendig. Je kunt de mok gewoon in de magnetron stoppen om je drankje of soep op te warmen. Bovendien is de mok ook vaatwasserbestendig dankzij onze kwaliteitsbedrukking. Hierdoor blijft de mok voor een lange tijd zijn mooie opdruk behouden. Het is mogelijk om een koffiemok te bedrukken in de kleuren: wit, rood en blauw. Daarnaast hebben we ook een Mok XL en een Magic Mok die je kunt bedrukken. 

Een koffiemok bedrukken als cadeau of presentje

Een koffiemok bedrukken is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook uitermate geschikt om te geven als cadeau. Ontwerp in de Online Editor een mooie mok voor je jarige vriend of vriendin. Heb je  een presentje nodig voor je studievereniging of commissie? Laat dan een mooie koffiemok bedrukken met het logo van de verenging of de groepsfoto van je commissie. Ingeval je iets speciaals wil geven, kun je er voor kiezen om een 'Magische mok' cadeau te geven. Bij de eerste oogopslag ziet de mok eruit als een gewone koffiemok. Maar op het moment dat je de warme drank in de mok doet, verandert de mok van kleur en komt de opdruk tevoorschijn. 

Hoe kan ik een koffiemok bedrukken?

Bij Studentendrukwerk kun je gemakkelijk en snel een koffiemok bedrukken. Met behulp van onze Online Editor kun je eenvoudig een mok ontwerpen achter je telefoon of PC. Hoe dat in zijn werk gaat, staat hieronder uitgelegd: 

  1. Open onze Online Editor en maak een keuze uit onze mokken
  2. Upload direct je foto’s en plaatst deze op de mok
  3. Gebruik eventueel filters en voeg teksten toe
  4. Rond de bestelling af en je mok wordt direct gedrukt!

Mits je al in het bezit van een ontwerp kun je die ook aanleveren als PDF bestand. Bekijk de aanleverspecificaties voor meer informatie hierover. 

koffiemok-bedrukken-studenten

Snel een koffiemok bedrukken

Bij Studentendrukwerk hebben we een drukkerij op locatie, hierdoor kunnen we enorm snel leveren. Wil je exact weten wanneer jij je bedrukte koffiemok kunt verwachten? Kijk dan bij de actuele levertijden. In vrijwel alle gevallen kunnen we onze levertijden garanderen. Indien je haast hebt met je bestelling, kun je gebruik maken van de spoedproductie-optie. Dit zorgt ervoor dat jij je koffiemokken nog eerder in huis hebt dan normaal. *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden. Ingeval je meerdere koffiemokken nodig hebt, profiteer je bij Studentendrukwerk van aanzienlijke volumekorting! Op de productpagina kun je de hoogte van de korting zien. 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk