Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Levensboek maken

Heb jij heel veel leuke foto’s en herinneringen van jouw leven tot nu toe? Verzamel ze bij elkaar en maak een levensboek! 

Het is ook leuk om een levensboek cadeau te geven aan bijvoorbeeld een vriend, vriendin, broer of zus. Je kunt jouw boek afdrukken op de formaten: A4-Staand, A4-Liggend, A5-Staand en 170x240mm (proefschrift).
 

 • Hardcover, softcover, spiraal
 • Korting vanaf 2 stuks
 • Gratis proefdruk vanaf 10 stuks
Begin nu
Levensboek maken boek

Maak jouw levensboek bij Studentendrukwerk

Door onze eenvoudige online besteltool is het maken en bestellen van je levensboek nu super makkelijk. Al onze boeken worden in onze eigen drukkerij geprint op één van onze moderne, digitale printers. Daardoor zijn onze boeken niet alleen super voordelig maar ook nog eens van topkwaliteit. 

Ook als niet-student ben je meer dan welkom om bij ons een boekwerk te printen. Ervaar kwaliteit voor een studentenprijs.
 

Inbindmogelijkheden van een levensboek

Je kunt jouw levensboek laten inbinden in de vier onderstaande afwerkingen:

 • Hardcover boek: garenloos ingebonden en voorzien van harde kaft
 •  Softcover boek: garenloos ingebonden en voorzien van flexibele kaft
 •  Spiraal boek: ingebonden met Wire-O
 •  Hardcover-Spiraal boek: harde kaft ingebonden met Wire-O.

De meest gekozen inbindmethode voor boeken is de hardcover afwerking. Het boek wordt dan garenloos ingebonden en voorzien van een stevige bedrukbare harde kaft.

  Levensboek maken inbinden

  Bestanden aanleveren voor mijn levensboek

  Je kunt je levensboek als één PDF-bestand of Word-bestand uploaden in onze online besteltool. Onze online bestel-tool houdt automatisch rekening met afloop en snijtekens, dit hoef je dus niet zelf toe te voegen. 

  Nadat je het bestand hebt geüpload en de gewenste opties hebt geselecteerd krijg je een digitaal voorbeeld van je boek te zien. Zo weet je exact wat je binnenkrijgt voordat je het bestelt. Bekijk onze aanleverspecificaties pagina voor meer informatie over het aanleveren van de bestanden.
   

  Levensboek maken aanleverspecificaties

  Hoe maak ik mijn levensboek?

  Binnen een handomdraai heb jij een levensboek gemaakt. Deze kun je makkelijk zelf maken bij Studentendrukwerk. Hieronder hebben wij de stappen voor jou op een rijtje gezet.

  1. Ga naar deze pagina
  2. Upload je Word of PDF-bestand
  3. Kies het gewenste formaat
  4. Kies het gewenste papiersoort
  5. Kies hoe je jouw boek wilt inbinden
  6. Ben je tevreden? Voeg jouw product toe aan je winkelwagen en rond je bestelling af
  Levensboek maken besteltool

  Hoelang duurt het voordat ik mijn levensboek binnen heb?

  Nadat jij je levensboek hebt gemaakt, gaan wij gelijk aan de slag! Wij garanderen de beste kwaliteit en hele snelle levertijden, omdat wij onze eigen drukkerij in huis hebben. Wij hebben inzicht op het hele productieproces, waardoor wij ervoor zorgen dat er zo min mogelijk drukfouten worden gemaakt.

  Wil je jouw bestelling nog eerder ontvangen? Kies dan voor de spoedoptie. Deze optie zorgt ervoor dat jouw bestelling nog sneller wordt verzonden. Kies daarna of je het levensboek thuis wil laten bezorgen of wil ophalen op onze locatie. Wil jij weten wanneer jij je bestelling kan verwachten? Kijk dan bij onze actuele levertijden

  *Spoedoptie heeft geen invloed op de bezorgtijden.
   

  Levensboek maken levertijden
  Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk