Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Menukaart maken 21 diner

Vier jij binnenkort je 21 diner? Gefeliciteerd! Een menukaart maken voor je 21 diner is dé manier om indruk te maken op je vrienden en vriendinnen. Ontwerp nu snel en gemakkelijk een menukaart in onze Online Editor!

  • Perfect voor je 21 diner!
  • Snel geleverd
  • Gemakkelijk te ontwerpen
Begin nu
menukaart-maken-21-diner

Menukaart maken 21 diner

Studentendrukwerk is dé plek om voor het maken van een menukaart voor je 21 diner! Je kunt kiezen uit zowel een gevouwen als een ongevouwen menukaart. De menukaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Meer informatie over de formaten is te vinden op de productpagina. Met meer dan 20 jaar ervaring in drukwerk is je menukaart in goede handen bij Studentendrukwerk. Je menukaart wordt in hoge kwaliteit bedrukt op verschillende soorten papier naar keuze. Dit is enkelzijdig en ook dubbelzijdig mogelijk. Om je menukaart 21 diner een finishing-touch te geven kun je kiezen voor een glans- of matlaminaat afwerking. Dit geeft je menukaart een luxe uitstraling. 

Hoe kan ik een menukaart maken voor mijn 21 diner?

Voor het ontwerpen van je 21 diner menukaart heb je gelukkig geen professionele designer meer nodig. Bij Studentendrukwerk kan iedereen heel eenvoudig en snel een menukaart 21 diner maken in onze Online Editor. Volg het onderstaande stappenplan om je eigen menukaart voor je 21 diner te maken: 

  1. Zorg ervoor dat de menukaart een weerspiegeling is van jouw 21 diner. Neem een ontwerp die goed bij jou en het thema van je feestje past.
  2. Kies ervoor om plaatjes op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan foto's van de gerechten of sfeerfoto's van het land/thema. 
  3. Mensen vinden het leuk om het verhaal achter een gerechtje te horen. Je kan bijvoorbeeld een klein tekstje opnemen waarin jij de oorsprong van het gerecht verteld. 
  4. Zorg ervoor dat jouw bedrukte menukaart goed leesbaar is. Het is hierbij handig om goed naar het contrast te kijken. Een zwarte achtergrond met een grijze tekst is bijvoorbeeld niet goed te lezen.
  5. Laat je tekst na het ontwerpen ook een keer nalezen door iemand anders. Spelfoutjes staan natuurlijk nooit netjes!

Ingeval je al een ontwerp hebt, is het ook een optie om een PDF bestand aan te leveren. Kijk bij de aanleverspecificaties voor meer informatie hierover. Wil je zeker weten dat je menukaart goed gedrukt wordt? Laat je bestand dan controleren door één van onze vormgevers. 

menukaart-maken-21-diner-italian

Wat heb je nog meer nodig voor een 21 diner?

Naast menukaarten heb je natuurlijk nog veel meer nodig voor jouw 21 diner! Gelukkig hebben we bij Studentendrukwerk een heel scala een leuke items voor je 21 diner die je zelf kunt personaliseren. Wat is er nu leuker dan menukaarten, slingers en feesthoedjes die bij elkaar passen. Naast decoratie heb je natuurlijk ook gewoon een wijnglas nodig om uit te drinken. Graveer nu een wijnglas met je eigen naam of tekst en maak je 21 diner compleet! Daarnaast hebben we nog veel meer voor je diner, dus neem gerust een kijkje in ons assortiment. 

Snel een menukaart voor mijn 21 diner maken

In vrijwel alle gevallen kunnen we de actuele levertijden garanderen. Kijk bij de actuele levertijden om te kijken wanneer je jouw pakketje kunt verwachten. Een 21 diner vier je natuurlijk niet alleen! Daarom profiteer je al van volumekorting bij een bestelling van meer dan 10 menukaarten. Kom je er achter dat je eigenlijk net te laat ben met bestellen en heeft je bestelling enige spoed?  Gelukkig heeft Studentendrukwerk een spoedproductie-optie, waardoor je je bestelling sneller in huis hebt. *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden. 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk