Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Nummerbord maken

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? Dan is een nummerbord met naam iets voor jou! Op Studentendrukwerk.nl kun jij nu zelf een nummerbord maken. Buiten dat het een leuk cadeau is, is dit ook geschikt voor in de vrachtwagen, op een skelter of als wanddecoratie.

  • Cadeautip!
  • Haarscherp bedrukt
  • Verschillende landen & ontwerpen
  • Geschikt voor binnen & buiten
  • Razendsnelle levering
Begin nu
nummerbord-maken

Nummerbord met naam 

Wat is er nu leuker dan een nummerbord met je eigen naam? Dit bord is uitermate geschikt om te geven als cadeau of gewoon als decoratie voor je eigen muur. Ontwerp bijvoorbeeld een nummerbord met de voornaam van de jarige job voor zijn verjaardag. Deze nummerborden zijn ook erg leuk als decoratie voor in een studentenhuis, de cabine van een vrachtwagen of voor op een skelter. 
Let op: Kentekenplaten kun je alleen laten maken bij een erkende kentekenplaatfabrikant. De kentekens van Studentendrukwerk zijn slechts voor decoratie bedoeld.

Hoe ziet mijn nummerbord eruit?

De nummerborden van Studentendrukwerk zijn gemaakt van stevig dibond-materiaal; dit is een mix van aluminium en plastic. Hierdoor is deze kentekenplaat geschikt voor binnen- en buitengebruik. Daarnaast is het bord 70 cm breed, 15 cm lang en is voorzien van een ophangsysteem aan de achterzijde. Het ophangsysteem is vergelijkbaar met dubbelzijdig tape en daarom kan iedereen het kentekengemakkelijk bevestigen aan de muur. Naast het design van een Nederlands nummerbord heb jij ook de keuze uit een Belgische, Franse, Duitse of een kentekenplaat uit California. Meer informatie over de kentekens van Studentendrukwerk kun je vinden op de productpagina. 

nummerbord-maken-maxime

Hoe kan ik een nummerbord maken? 

Een op maat gemaakt nummerbord maken is een fluitje van een cent. Dit komt door onze Gift Editor; die jou in staat stelt om binnen enkele seconden een nummerbord te ontwerpen. Hieronder vind je een stappenplan:

  1. Ga naar de productpagina en kies uit één van onze ontwerpen.
  2. Voer vervolgens de tekst in die op het nummerbord moet komen.
  3. Om het nummerbord zo realistisch mogelijk te laten lijken, kun je streepjes (-) tussen de letters typen.
  4. Controleer je nummerbord voor de laatste keer en rond je bestelling af!

Let op: De Gift Editor is hoofdletter- en interpunctiegevoelig 

nummerbord-maken-detail

Snel een nummerbord maken 

Jij wilt je nummerbord natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Gelukkig hebben wij dan goed nieuws voor je! Studentendrukwerk kan namelijk met een drukkerij in eigen huis én meer dan twintig jaar ervaring enorm snel leveren. Bij de levertijden kun je zien wanneer jij je pakketje op de stoep kunt verwachten. Buiten een snelle levertijd, kunnen wij ook een haarscherpe bedrukking garanderen. Ga vandaag nog aan de slag om je eigen nummerbord te maken!

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk