Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Nummerplaat maken

Wil jij je kamer een nieuwe look geven? Fleur hem op door het maken van een eigen nummerplaat en hang het aan de muur! Bij Studentendrukwerk kun je gemakkelijk een nummerplaat maken met onze ontwerpsoftware. Kies een leuk ontwerp en voeg een naam toe en je bent al klaar!

Bij Studentendrukwerk  begrijpen we dat wanddecoratie meer is dan alleen iets aan de muur te hangen. Het is namelijk ook een leuk cadeau voor jezelf maar ook voor anderen!

  • Voor binnen & buiten
  • Drie verschillende ontwerpen
  • Haarscherp bedrukt
Snel nummerplaat maken
Nummerplaat maken

De voordelen van nummerplaat maken

Een nummerplaat maken bij Studentendrukwerk is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze wordt haarscherp bedrukt, zodat de kleinste details nog steeds zichtbaar zijn. En als kers op de taart kun je kiezen uit drie verschillende kentekenplaat ontwerpen zo kun je de beste stijl kiezen voor jouw kamer!

Of het nu gaat om een housewarming cadeau, een persoonlijk project of iets leuks voor het studentenhuis. Een nummerplaat maken is de ideale manier om dit te doen. Begin vandaag nog met het ontwerpen van jouw unieke wanddecoratie!

Bij Studendrukwerk bieden wij nog meer creatieve opties, kijk bijvoorbeeld bij onze andere wanddecoraties om daarmee jouw studentenkamer mee op te fleuren! Of je nu op zoek bent naar persoonlijke wanddecoratie of andere creatieve drukwerkopties, bij ons ben je aan het juiste adres.

Nummerplaat maken detail nederland

Hoe kan ik een nummerplaat maken?

Het ontwerpen van je eigen nummerplaat is bij Studentendrukwerk een fluitje van een cent. Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Gebruik onze ontwerpsoftware 
  2. Kies het design dat jij wil gebruiken
  3. Vul je naam of andere leuke tekst in
  4. Voeg hem  aan je winkelwagen toe en rond je bestelling af

Zodra je bestelling geplaatst is gaan wij aan de slag om jouw nummerplaat te maken.

Snel je nummerplaat maken

Bij Studentendrukwerk zorgen wij dat alles binnenshuis geproduceerd wordt. Doordat we een eigen productiefaciliteit hebben, kunnen wij een 100% kwaliteitsgarantie bieden. Wil jij weten hoe lang het duurt voordat jij je eigen nummerplaat binnen hebt? Kijk dan bij onze actuele levertijden! Heb je haast? Kies dan voor onze *spoedoptie.

Heb jij vragen bij het maken van je eigen nummerplaat? Neem dan contact op met onze klantenservice! Deze zijn 7 dagen in de week beschikbaar!

*Spoedoptie versneld alleen het productieproces van het product.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk