Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Online menu maken

Kook je binnenkort voor een groepje mensen en wil je extra indruk maken? Online een menukaart maken bij Studentendrukwerk is goedkoop, snel en eenvoudig! In onze Online Editor is het super simpel om een mooie, originele menukaart te ontwerpen. De menukaart is ook geschikt als drankkaart, cocktailkaart of als menukaart voor je 21 dinner. 

  • Leuk voor je 21 dinner!
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk te ontwerpen
Begin nu
menukaart-dubbel-restaurant

Online menukaart maken

Online een menukaart maken bij Studentendrukwerk is hartstikke makkelijk in onze Online Editor! Je hebt de keuze uit omgevouwen, gevouwen en lange menukaarten in verschillende formaten zoals A5, A4 en A3. Bovendien kun je kiezen uit enkelzijdige en dubbelzijdige bedrukking. We bedrukken de menukaarten in zwart-wit én in kleur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende papiersoorten. Meer informatie over de papiersoorten en de andere mogelijkheden is te vinden op de productpagina. Om je menukaart een finishing touch te geven, kun optioneel voor een glans- of matlaminaat afwerking kiezen. 

Hoe kan ik online een menukaart maken?

Je hoeft geen professioneel ontwerpen te zijn om online een menukaart te maken. In de Online Editor kun je makkelijk en snel een menukaart ontwerpen voor je 21 dinner, kerstdiner of andere speciale gelegenheid. Hieronder staat uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat: 

  1. Zorg ervoor dat de menukaart een weerspiegeling is van jouw diner. Probeer hierbij de huisstijl en thema goed mee te nemen in het ontwerp.
  2. Kies ervoor om plaatjes op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een foto van een wijngaard bij jouw wijnproducten.
  3. Mensen vinden het leuk om het verhaal achter de onderneming te horen. Je kan bijvoorbeeld een klein tekstje opnemen waarin jij de oorsprong van je bedrijf verteld. Of natuurlijk wat jij als bedrijf belangrijk vindt.
  4. Zorg ervoor dat jouw bedrukte menukaart goed leesbaar is. Het is hierbij handig om goed naar het contrast te kijken. Een zwarte achtergrond met een grijze tekst is bijvoorbeeld niet goed te lezen.
  5. Laat je tekst na het ontwerpen ook een keer nalezen door iemand anders. Spelfoutjes staan natuurlijk nooit netjes!

Beschik je al over een ontwerp van de menukaart? Het is ook mogelijk om een PDF bestand aan te leveren. Kijk hier voor meer informatie over de aanleverspecificaties.

menukaart-enkel-italian

Snel online een menukaart maken

Ben je eigenlijk net iets te laat met bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden van de spoedproductie-optie. Als je wilt weten wanneer je je bestelling kunt verwachten, kun je bij de actuele levertijden kijken. In 99% van alle gevallen kunnen we de levertijden garanderen. Heb je meer dan 20 menukaarten nodig voor je horecabedrijf, vereniging of een gewoon een feestje? Dan profiteer je van onze hoge volumekortingen! *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden. 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk