Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Over ons

Over Studentendrukwerk

Makkelijk en voordelig online drukwerk bestellen

Wij hebben het bestellen van drukwerk zo goedkoop en eenvoudig mogelijk gemaakt. Wij verzorgen al het drukwerk wat je als student nodig hebt tijdens je studie. Of het nou gaat om een scriptie, verslag, proefschrift of ander drukwerk. Ook als niet-student print en bind je bij ons voor een scherp studententarief.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Lage prijzen
  • Makkelijk bestelproces
  • Snelle levertijden
  • Topkwaliteit

Kwaliteit voor een studentenprijs

Wij geloven niet dat er aan kwalitatief drukwerk een hoog prijskaartje hoeft te hangen. Wij maken gebruik van moderne digitale drukpersen, waaronder de bekroonde Kodak Nexpress. Deze persen hebben een hoge kleurechtheid en afdrukkwaliteit, waardoor ons drukwerk van topkwaliteit is. Door onze bedrijfsprocessen zoveel mogelijk te standaardiseren, houden wij de kosten laag en daar profiteer jij van!

Jong bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Studentendrukwerk.nl is opgericht in begin 2016 en is onderdeel van Chris Russell BV. Chris Russell is een full-service reclamebureau gevestigd in Groningen met een uitgebreide drukkerij en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de drukwerkbranche. Het team van circa 100 professionals maken hier dagelijks reclame en drukwerk voor toonaangevende retailers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij Studentendrukwerk profiteer je nu van deze jarenlange ervaring en kennis.

Over Studentendrukwerk
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk