Over ons

Over Studentendrukwerk

Wij verzorgen al het drukwerk wat je nodig hebt tijdens je studie. Of het nou gaat om een verslag, scriptie, proefschrift of ander drukwerk. Wij zullen dit professioneel voor je printen en inbinden tegen een studentenprijsje. Doordat we alles in eigen huis doen kunnen we ook nog eens supersnel leveren.

Studentendrukwerk is een online copyshop in Groningen. Het bedrijf bestaat uit een enthousiast team van studenten en jonge medewerkers. Wij zijn een onderdeel van Chris Russell BV . Chris Russell is een full-service reclamebureau met een digitale drukkerij en heeft al meer dan 20 jaar ervaring.

De student staat bij ons centraal

Wij weten maar al te goed hoe moeilijk het is om een goedkope professionele copyshop te vinden. Vaak moet je ook nog door regen en wind om je product op te halen. Bij ons staat de student centraal, gewoon makkelijk via je telefoon of pc bestellen en supersnel bij je thuis op de mat. Kom je ergens niet uit? Heb je een speciale order? neem dan even contact met ons op, er is veel mogelijk! Wij zijn niet voor niets bazen in drukwerk.

Over Studentendrukwerk

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk