Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Printen op aluminium

Op zoek naar stoere wanddecoratie? Overweeg dan om je eigen foto op aluminium te laten printen. De metalen en robuuste uitstraling van deze wanddecoratie past perfect in een industriële inrichting. Laat vandaag nog je foto printen op aluminium!

  • Duurzaam en stevig materiaal (3mm dibond)
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Robuust en industrieel
  • Snelle levertijden
Begin direct
Printen op aluminium

Foto printen op aluminium

Pimp je kamer door een foto te printen op aluminium. Bij Studentendrukwerk maken wij gebruik van geborsteld aluminium wat die 3mm dik is. Hierbij worden de witte kleuren niet mee afgedrukt. De witte delen van de foto krijgen dan de kleur van het aluminium.

Bij het gebruik van geborsteld aluminium komt met name de grove textuur goed naar voren in de witte delen van een foto. Dus als je echt die robuuste en industriële uitstraling wilt bereiken, raden we je aan om een zwart-wit foto te overwegen.

Foto printen op aluminium

Foto printen op aluminium in verschillende formaten

Ben je op zoek naar een bescheiden persoonlijke afdruk of juist een grootschalige groepsfoto? Bij Studentendrukwerk bieden we de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende formaten voor jouw foto op aluminium. 

Met verschillende formaten is er iets geschikt voor elke muur. Kleinere prints op aluminium passen altijd wel ergens in je kamer. Hang ze naast de deur, boven je bed of dichtbij je bureau! Ook zijn de kleinere formaten prefect om cadeau te geven. Voor een overduidelijke industriële uitstraling kun je kiezen voor grotere afmetingen en je favoriete groepsfoto daarop laten printen. Hang de foto boven de bank en zorg voor een blijvende indruk bij iedereen die je kamer binnen loopt.

Dankzij de keuze uit vierkante, liggende en staande formaten geef je jouw foto’s de perfecte presentatie die ze verdienen.
 

Print op aluminium

Gemakkelijk een foto printen op aluminium

Begin vandaag nog met het maken van jouw eigen fotoprint op aluminium. Volg simpelweg de onderstaande stappen in onze Online Editor:

  1. Upload je leukste foto(s) in de editor
  2. Bewerk je foto’s eventueel, bijvoorbeeld met een zwart-wit filter
  3. Bestel je product en wij gaan aan de slag!
  4. Heb je al een PDF (drukklaar) liggen? Open je bestand dan in de PDF Uploader op de site!
     

Snel je fotoprint op aluminium aan de muur

Benieuwd wanneer jouw foto op aluminium ongeveer wordt bezorgd? Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, gaan wij meteen voor je aan de slag. 

Wil je snel je foto laten printen op aluminium, dan kun je altijd kiezen voor de spoedproductie optie. Zo krijgt jouw bestelling voorrang in ons productieproces! Meer details hierover vind je op onze levertijden pagina.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk