Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Samenwerking

Studentendrukwerk werkt constant samen met verschillende partners om gezamenlijke doelen te behalen. Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van fysiek drukwerk of online zijn. 
Natuurlijk staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Heb jij een voorstel voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op via marketing@studentendrukwerk.nl.

Hieronder staan een aantal recente samenwerkingen.

Samenwerking met Studentendrukwerk

S.V Nexus 

Nexus symboliseert verbondenheid en heeft als doel studenten van de Bedrijfskunde opleiding te ondersteunen, met een focus op de regio Arnhem-Nijmegen. Als studievereniging bevinden zij zich in een bijzondere positie om studenten in contact te brengen met hun omgeving. Dit kan betrekking hebben op het verbinden van studenten met het bedrijfsleven, maar ook op het faciliteren van onderlinge relaties tussen studenten zelf. Nexus gaat verder waar de opleiding eindigt. Ze organiseren een breed scala aan zowel formele als informele activiteiten, in samenwerking met de actieve leden en onze partners.

Voor het lustrumjaar hebben Nexus en Studentendrukwerk de handen ineengeslagen door onder andere een samenwerking op te zetten voor almanakken, gepersonaliseerde hoodies en dobbelstenen.

Samenwerking S.V. Nexus

Sky is the limit festival 

Het Sky is the Limit Festival is het ultieme studentenfestival van Twente. Het festival is al twee keer eerder georganiseerd in een hangar van Airport Twente, waar meer dan 800 mensen welkom werden geheten. Het festival wordt volledig georganiseerd door studenten, met als doel studenten van verschillende scholen met elkaar te verbinden en hen te motiveren om hun talenten te tonen.

Voor de editie in 2023 hebben de organisatoren intensief samengewerkt met Studentendrukwerk om maatwerk drukproducten te realiseren. Zo hebben wij een spandoek mogen bedrukken van bijna 20 meter breed om het thema van het festival naar voren te brengen.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk