Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Schoolagenda

Het begin van het schooljaar is altijd enorm druk. Hoe fijn is het dan om een leuke schoolagenda te hebben die je kan helpen om alles bij te houden? Daarnaast kun je deze zelf ontwerpen in onze Online Editor, zo kun jij deze helemaal personaliseren!

  • Gemakkelijk zelf te ontwerpen
  • Verschillende formaten beschikbaar
  • Inclusief cijferlijsten en roosters
  • Snelle levertijd
Begin nu
Schoolagenda maken

Zelf jouw schoolagenda maken

Een leuke schoolagenda vinden die bij je past is natuurlijk nooit makkelijk. Gelukkig is het gemakkelijker dan ooit om deze in onze Online Editor zelf te maken. Je kunt zowel de binnenkant als de buitenkant ontwerpen en je kunt hier zelf foto’s, tekst en andere decoraties aan toevoegen om hem zo leuk mogelijk te maken.

De schoolagenda’s zijn geschikt voor de middelbare school, je MBO-, HBO- of Universitaire studies. Je kunt het gehele schooljaar inzien, inclusief cijferlijsten en roosters om jou zo goed mogelijk bij te staan tijdens je studie.

Zelf jouw schoolagenda maken

Hoe ziet mijn nieuwe schoolagenda eruit?

Er zijn verschillende soorten schoolagenda’s beschikbaar bij Studentendrukwerk. Zo zijn ze in een A6- en A5-formaat te verkrijgen. Ze kunnen ook worden geleverd met een matte transparante hoes voor zowel de voor- als achterkant die extra bescherming bied. Hij heeft ook een handige ringband zodat je er zo snel mogelijk door heen kunt bladeren.

Mocht je nog niet alle schoolartikelen in huis hebben dan zou je ook nog even bij onze andere artikelen kunnen kijken. We hebben bijvoorbeeld nog collegeblokken, schriften en je kunt nog je eigen kaftpapier ontwerpen.
 

Hoe ziet mijn nieuwe schoolagenda eruit

Hoe kan ik mijn nieuwe schoolagenda ontwerpen?

Het ontwerpen van schoolagenda's kun je makkelijk en snel in de Online Editor regelen. Volg hiervoor gewoon de volgende stappen en je agenda ligt zo snel mogelijk voor jou klaar!

  1. Kies het product dat je wilt 
  2. Open de Online Editor en kies je ontwerp
  3. Pas het ontwerp aan naar wens
  4. Tenslotte een laatste check, en je kunt je bestelling afronden.

Je leuke schoolagenda zal zo snel mogelijk gedrukt worden zodat je deze optijd binnen hebt voordat het nieuwe schooljaar begint.

Wanneer heb ik mijn schoolagenda in huis?

Studentendrukwerk produceert alle schoolagenda’s in eigen huis. Hierdoor kunnen wij het zo snel mogelijk bezorgen en kunnen we 100% kwaliteit-garantie leveren. Mocht je deze toch last-minute snel in huis willen hebben, dan is er nog een spoedproductie die je kunt kiezen. In veel gevallen kan het dan dezelfde werkdag nog verzonden worden. Geen haast? Dan kun je de huidige levertijden bekijken, dan kun je precies zien wanneer deze bij je in huis ligt.

Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je nog andere vragen voor het bestellen van schoolagenda’s of een van onze andere producten, dan is onze klantenservice te bereiken. Zij zijn rechtsonder te vinden en zijn te bereiken via telefoon, e-mail en via de online chat.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk