Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Tegel met tekst

Ben je op zoek naar een plek waar je een tegel met tekst kan laten bedrukken? Stop dan met zoeken! Bij Studentendrukwerk kun je al een tegel met tekst maken vanaf €7,95. Bedruk de tegel met een spreuk of gezegde of geef er helemaal je eigen draai aan met je eigen tekst. In de Online Editor is het mogelijk om de tegel te personaliseren met verschillende ontwerpen, tekst, afbeeldingen en cliparts. 

  • Met eigen tekst
  • Echt keramiek
  • Snelle levertijd
  • Cadeautip!
Begin nu
tegel-met-tekst-gezelligheid

Tegel met tekst

Een tegel met tekst wordt gemaakt van kwalitatief keramiek en is 15 bij 15 cm groot. In de Online Editor kun je kiezen voor verschillende ontwerpen op de tegeltjes. Het is zowel mogelijk om de tegel met tekst aan de muur te hangen of ergens neer te zetten. Na het ontwerpproces kun je kiezen voor een ophangsysteem of een tegelhouder. Let op: De tegeltjes worden digitaal gedrukt en zijn niet waterbestendig. Als iets niet helemaal duidelijk is, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Tegel met tekst als cadeau

Een tegel met tekst is een harstikke leuk cadeau! Bedruk de markante uitspraak van je beste vriend(in) op een tegeltje en geef deze cadeau. Een tegel met tekst is ook geschikt om te geven als relatiegeschenk of als presentje voor je vereniging of commissie. Bovendien is het handig om te weten dat Studentendrukwerk hoge volumekortingen hanteert die snel oplopen. Meer informatie hierover is te vinden op de productpagina

Hoe kan ik een tegel met tekst ontwerpen?

Een tegel met tekst ontwerpen bij Studenten is leuk, eenvoudig en snel. In de Online Editor kun je het tegeltje helemaal naar wens personaliseren. Dat gaat als volgt: 

  1. Open onze Online Editor en kies een tegeltje
  2. Kies uit één van onze standaard ontwerpen of begin helemaal blanco
  3. Voeg een spreuk, boodschap of een andere leuke tekst toe aan het tegeltje
  4. Maak het tegeltje helemaal af door afbeeldingen en cliparts toe te voegen
  5. Helemaal tevreden? Stop het tegeltje in je winkelmandje en rond het bestelproces af. 

Levert u liever een kant-en-klaar ontwerp aan? Dat is mogelijk in de vorm van een pdf bestand. Meer informatie over de aanleverspecificatie is te vinden op de productpagina. 

tegel-met-tekst-twee

Snel een tegel met tekst bedrukken

Met een drukkerij in eigen huis kunnen we na je bestelling gelijk voor je aan de slag om een tegel met tekst te bedrukken. Als je wilt weten wanneer je je tegeltje kunt verwachten, kijk dan bij de actuele levertijden. In 99% van alle gevallen kunnen we deze levertijden garanderen. Heb je meer dan één tegel nodig? Bij Studentendrukwerk profiteer je al vanaf twee stuks van volumekorting! Bovendien kun je gebruik maken van de spoedproductie-optie. Dan zorgen wij ervoor dat je je tegeltje met tekst nog eerder in huis hebt. *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk