Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Tegeltje ontwerpen

Een tegeltje ontwerpen kan makkelijk online via onze eigen ontwerptool. Voeg je foto's en teksten toe en laat een tegeltje maken naar eigen smaak. Ook kun je kiezen uit verschillende thema's om op je tegel te laten drukken, zo maak je zelf eenvoudig een delfts blauw tegeltje met je eigen spreuken en gezegden.

Heb je zelf al een ontwerp klaarstaan in een programma zoals InDesign, dan is het ook mogelijk om een PDF-bestand aan te leveren via de website. Zodra je klaar bent met het afronden van je bestelling wordt je tegeltje afgedrukt en zo snel mogelijk verstuurd.

Foto op tegeltje maken

De tegeltjes worden volledig in kleur gedrukt op echt keramiekmateriaal. Dit zorgt ervoor dat een tegeltje met foto in hoge kwaliteit wordt afgedrukt en dat dit ook uitermate geschikt is om bijvoorbeeld een geboortetegel op te maken.

Een bedrukt tegeltje is perfect om als cadeau te geven voor Moeder- of Vaderdag, maar ook leuk als relatiegeschenk. Zet de grappigste uitspraken van je vrienden op een tegeltje of plaats een leuke foto.

Delfts blauw tegeltje opmaken

Met de verschillende thema's kun je zelf een spreuktegel maken met je favoriete spreuk of tegeltjeswijsheid. Je hoeft alleen maar de tekst op het tegeltje te zetten en je krijgt je tegeltje thuisgestuurd.

Wil je de tegel ophangen aan de muur? Kies dan in de kassa voor een tegelhanger, hiermee hang je eenvoudig je tegel aan de wand en kan iedereen van je tegeltjeswijsheid genieten. Het is ook mogelijk om een tegelhouder bij je tegeltje te bestellen, zodat je het tegeltje makkelijk op tafel of op de kast kan neerzetten.

Heb je een grote oplage? Bij Studentendrukwerk krijg je al een korting bij het tweede tegeltje dat je aan je bestelling toevoegt. Begin direct met het ontwerpen of lever je PDF-bestand aan en je tegeltje wordt bedrukt!

Tegeltje maken
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk