Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Verenigingskleding

Laten zien dat jouw vereniging de beste is? Maak samen een nieuwe kledinglijn voor jouw vereniging! Ontwerp gemakkelijk jouw verenigingskleding bij Studentendrukwerk. Dankzij onze handige software kun je snel en makkelijk je eigen verenigingskleding ontwerpen en bedrukken. 

  • Voor ieder figuur
  • Maten S t/m XL
  • Makkelijk te ontwerpen in onze Online Editor
  • Gemaakt van katoen
Begin nu
verenigingskleding-ontwerpen

Verenigingskleding drukken

Zorg dat je bij bijeenkomsten en feesten als één team staat met je vereniging. Kies voor bij het ontwerpen van je verenigingskleding voor een T-shirt of hoodie. Deze zijn in de maten S t/m XL beschikbaar en zijn unisex. Maak gebruik van de ontwerpen die al beschikbaar zijn of upload je eigen ontwerp gemakkelijk via onze editor. 

(Maak de outfit eventueel nog compleet met een bijpassende tas waar je ook je verenigingslogo op kan drukken.)

Wat zijn de specificaties van de verenigingskleding?

T-Shirts en hoodies worden gemaakt van 100% katoen en verder zijn de T-shirts en hoodies geschikt voor elk soort figuur. De T-shirts en hoodies vallen normaal, dus raden wij je wel aan om je standaard maat aan te houden bij het bestellen van je verenigingskleding.

De opdruk wordt op je verenigingskleding gemaakt door middel van warmte. Daarom raden wij je af om over de opdruk te strijken. Wel is het mogelijk om de kleding in de wasmachine te gooien. 
Kies bij een verenigingshoodie voor de kleuren grijs of zwart, of bij een verenigingsshirt de kleur wit of zwart. 

Verder heeft de hoodie een buidelzak aan de voorkant die licht gevoerd is. Ideaal voor tijdens de koude wintermaanden om je handen in op te warmen.

verenigingshoodie

Levertijd verenigingskleding bedrukken

Wanneer jij tevreden bent over je ontwerp en op “bestellen” hebt gedrukt, gaan wij direct aan de slag! Omdat wij alles zelf kunnen drukken in onze eigen drukkerij, kunnen wij het hele productieproces goed in de gaten houden. Fouten worden hierdoor geminimaliseerd. 

Heb je haast achter je bestelling? Kies dan voor de spoed* optie. Dan verkorten wij het productieproces met een dag. Wil je exact weten wanneer je je bestelling kan verwachten? Kijk dan bij onze actuele levertijden

*Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk