Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Vlaggetjes bedrukken

Heb jij iets te vieren en wil je dit keer iets speciaals? Bij Studentendrukwerk kun je nu vlaggetjes bedrukken met je eigen foto's, ontwerp en tekst! Het ontwerpen van de vlaggenlijn is enorm simpel dankzij onze Online Editor. Bovendien is het drukken van de slingers goedkoop in grote- én kleine oplages. 

  • Inclusief touw
  • Volledig zelf ontwerpen
  • 12 vlaggetjes
  • Hoge kwaliteit
Begin nu
vlaggetjes-bedrukken

Vlaggetjes laten bedrukken

Ben jij opzoek naar een plek om je vlaggetjes te laten drukken? Dan ben je bij Studentendrukwerk aan het goede adres! Met meer dan 20 jaar ervaring in de drukwerkwereld zorgen wij voor drukwerk van hoge kwaliteit wat we ook nog eens snel kunnen leveren. De vlaggetjes hebben de vorm van een driehoek en worden gemaakt van '300 grams gloss mc papier'. Daarnaast wordt de vlaggenlijn bij elkaar gehouden door een slingertouw. De slinger bestaat uit maar liefst 12 vlaggetjes, waarbij je de mogelijkheid krijgt om 4 vlaggetjes te ontwerpen. Goed om te weten; de uiteindelijke vlaggenlijn is ongeveer 2,5 meter lang. Wil je meer weten over de vlaggetjes? Neem dan contact op met onze klantenservice of kijk op de productpagina.

vlaggetjes-bedrukken-2

Hoe kan ik vlaggetjes ontwerpen en bedrukken?

Vlaggetjes bedrukken een geweldige manier om kleur en persoonlijkheid toe te voegen aan elk evenement of elke ruimte. Of je nu decoreert voor een verjaardagsfeestje, bruiloft of feestdag, onze bedrukte vlaggetjes zullen zeker een blijvende indruk maken. Volg het stappenplan hieronder om zelf een vlaggenlijn te ontwerpen:

  1. Kies uit één van onze ontwerpen of begin helemaal van nul. Het is handig om in dit stadium alvast te bepalen waar de vlaggetjes voor bedoeld zijn; een verjaardag of een event bijvoorbeeld. 
  2. Ontwerp je vlaggetjes in onze Online Editor door foto's, tekst en andere decoraties toe te voegen.
  3. Kies een kleur, een foto of één van onze patronen als achtergrond en controleer de vlaggenlijn op kleine foutjes.
  4. Als je zo ver bent, kun de slingers in het winkelmandje stoppen!
vlaggetjes-bedrukken-3

Snel vlaggetjes bedrukken

Bij Studentendrukwerk begrijpen we het belang van een tijdige levering als het gaat om een speciaal evenementen of feestje. Daarom bieden we snelle en betrouwbare bezorgopties om ervoor te zorgen dat jouw bedrukte vlaggetjes precies op tijd bij je aankomen voor je event. Wil jij weten wanneer je de vlaggenlijn thuis kunt verwachten? Kijk dan bij onze actuele levertijden. Bestel vandaag nog en laat je evenement of ruimte opvallen met onze levendige en unieke bedrukte vlaggetjes. 

vlaggetjes-bedrukken-4
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk