Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Vriendschapscadeau

Bij Studentendrukwerk kun je eenvoudig en snel je eigen gepersonaliseerde vriendschapscadeau creëren! Ideaal om te geven aan een goede vriend of vriendin om jullie vriendschap te vieren. Door het zelf te ontwerpen, voeg je altijd een charmante persoonlijke touch toe aan je cadeau.

  • Gebruiksvriendelijke Online Editor
  • Diverse ontwerpmogelijkheden
  • Unieke en persoonlijke cadeaus
  • Uitgebreid cadeauassortiment
Vriendschapscadeau maken
Vriendschapscadeau

Je vriendschapscadeau personaliseren

In onze Online Editor kun je je creativiteit de vrije loop laten bij het ontwerpen van je vriendschapscadeau! We hebben allerlei kant-en-klare thema's en cliparts om het hele ontwerpproces moeiteloos te laten verlopen. Maak je eigen cadeau, speciaal afgestemd op je beste vriend, vriendin, familielid of kennis. Denk bijvoorbeeld aan het graveren van een bier- of wijnglas als verrassing. Of kies voor een gepersonaliseerd chocolade cadeau als felicitatie voor een speciaal moment in jullie vriendschap.

Als je de standaardthema's wel hebt gezien en iets echt unieks wilt creëren, kies dan voor een eigen ontwerp! Voeg die leuke foto's van jullie samen toe. Heb je die ene geweldige selfie van je beste vriend(in)? Plak 'm erin! En waarom zou je het alleen bij foto’s laten? Voeg gerust een leuke quote toe om dat cadeau helemaal aan te sluiten bij jouw beste vriend of vriendin!
 

Je vriendschapscadeau personaliseren

Hoe maak ik een vriendschapscadeau?

Een vriendschapscadeau maken gaat gemakkelijk en snel vanuit onze Online Editor. Doorloop de volgende stappen en dan gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag! 

  1. Kies een cadeau uit ons assortiment en open de Online Editor
  2. Maak een keuze uit talloze kant-en-klare thema's of begin met een leeg ontwerp.
  3. Upload je foto's en/of tekst en ontwerp je eigen kaart.
  4. Voeg het toe aan je winkelwagen en voltooi je bestelling!

Zodra jij je cadeau besteld hebt, zal deze zo snel mogelijk geprint worden en naar jou onderweg zijn!
 

Hoe maak ik een vriendschapscadeau

Je vriendschapscadeau snel in huis 

Bij Studentendrukwerk produceren we jouw vriendschapscadeau in eigen huis, wat een snelle levering en een 100% kwaliteitsgarantie betekent! Ben je benieuwd naar de geschatte levertijd van je bestelling? Bekijk hier de actuele levertijden.

Mocht je hulp nodig hebben bij het ontwerpen of bestellen van je cadeau, of loop je ergens anders tegenaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat voor je klaar via telefoon, e-mail en online chat.
 

Je vriendschapscadeau snel in huis
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk