Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Waterfles bedrukken

Een waterfles bedrukken met een mooie foto of tekst is dé manier om gehydrateerd te blijven gedurende de dag. In onze Gift Editor ontwerp jij nu heel eenvoudig een gepersonaliseerde waterfles! Een waterfles bedrukken is ook geschikt als geschenk voor je commissie of (sport)club. 

  • 500 ml
  • Inclusief drinktuit en draaidop
  • Hoogwaardig aluminium
Begin nu
waterfles-bedrukken-studenten

Waterfles bedrukken

Bij Studentendrukwerk kun je een waterfles bedrukken in de kleur 'wit'. De waterfles is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Bovendien past er 500ml water of een andere drank in de fles. Dit maakt de waterfles ideaal voor gebruik tijdens je favoriete sportactiviteit. Daar komt bij dat de waterfles beschikt over een drinktuit én een draaidop. Een drinktuit is handig voor het sporten en een draaidop is daarentegen weer gemakkelijk voor onderweg. Verder kun je de waterfles gewoon in de vaatwasser stoppen. Bij het bedrukken van de waterfles maken wij gebruik van sublimatie. Hierdoor blijft de opdruk goed op de waterfles staan, ook als je hem  in de vaatwasser stop.

Hoe kan ik een waterfles bedrukken? 

Een waterfles bedrukken bij Studentendrukwerk is harstikke simpel en gemakkelijk! Door gebruik te maken van onze Gift Editor kun jij een gepersonaliseerde waterfles ontwerpen. Volg de stappen hieronder om een waterfles te bedrukken: 

  1. Ga naar onze Gift Editor bovenaan de productpagina
  2. Kies een indeling en embleem of voeg een pdf toe
  3. Schrijf er een leuke tekst bij
  4. Tevreden? Klik dan op ‘voeg toe’
     
waterfles-bedrukken-naam

Snel een waterfles bedrukken

Met een drukkerij onder eigen dak, kan Studentendrukwerk enorm snel leveren. In 98% van alle gevallen kunnen wij de actuele levertijden garanderen. Ingeval van spoed, is het mogelijk om gebruik te maken van de spoedproductie-optie. Daardoor heb je je waterfles nog eerder in huis dan normaal! 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk