Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Zelf kerstkaarten maken

Geef je kerstkaarten dit jaar een persoonlijke touch door ze zelf te maken! Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptools en grote selectie aan sjablonen, is het makkelijker dan ooit om de perfecte kerstkaarten te creëren bestel nu!

  • Unieke kerstkaarten
  • Snel geleverd
  • Makkelijk zelf ontwerpen in onze Online Editor
  • Goedkoop in grote en kleine oplages
Begin nu
Zelf kerstkaarten maken

Zelf kerstkaarten maken

Bij Studentendrukwerk kun jij zelf kerstkaarten maken. Creëer unieke kaarten precies zoals jij ze wilt. Of het nu kaarten zijn voor familie, vrienden of studiegenoten je kan alles bij ons maken. Of je nu op zoek bent naar een hippe en moderne kaart, of juist een traditionele uitstraling wilt, met onze grote selectie aan ontwerp tool, kun je precies de kerstkaart creëren die jij wilt!
Onze online ontwerptool is eenvoudig te gebruiken en perfect voor drukke studenten. Kies uit onze bibliotheek met sjablonen of upload je eigen ontwerp. Natuurlijk kun je ook foto’s toevoegen, teksten wijzigen en kleuren aanpassen. Laat je creativiteit aan de vrije loop en maak de perfecte kerstkaarten voor jouw familie en vrienden!

Wat kun je precies met kerstkaarten?

Kerstkaarten kun je voor veel verschillende dingen gebruiken. Maar soms kun je kerstkaarten gebruiken voor meer dan alleen verzenden naar familie. Kijk hieronder voor inspiratie!

  1. Gebruik de kerstkaarten als decoratie voor thuis of op werk.
  2. Verkoop kerstkaarten om geld in te zamelen voor een goed doel.
  3. Gebruik een kerstkaart die je zelf gemaakt hebt als uitnodiging voor een kerstfeest of evenement.
  4. Gebruik het als een manier om een traditie te beginnen tussen je groep vrienden!
  5. Of gebruik het als een uniek cadeau voor iemand speciaal.

Persoonlijke kerstkaarten maken

Maak deze feestdagen bijzonder voor je vrienden en familie door ze een persoonlijke kerstkaart met foto te sturen. Wij hebben oneindig veel opties voor jou. Van kleine, schattige kaartjes tot grotere formaten! Kies voor een A5 of A4 formaat als je dit jaar echt wilt uitpakken. Je kunt voor dubbelzijdige of enkelzijdige bedrukking in full colour op verschillende soorten papier. Voeg een UV-hoogglans-afwerking toe voor een extra toch en bestel er eventueel bijpassende enveloppen bij. Mocht je verder nog vragen of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice die 7 dagen per week voor je klaar staan!

Wanneer kan ik mijn kerstkaarten verwachten?

Heb je je kerstkaarten al klaar? Wij gaan direct aan de slag met het maken van jouw kerstkaarten. Dankzij onze eigen drukkerij kunnen we het hele drukproces in de gaten houden en garanderen we de kwaliteit. Wil je weten wanneer je je kaarten kunt verwachten? Check dan onze actuele levertijden!

Zelf kerstkaarten maken
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk