Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Zelf spandoek maken

Ben jij opzoek naar een goede manier om een event te promoten? Of wil jij iemand op een ludieke manier verassen voor zijn of haar verjaardag? Zelf een spandoek maken bij Studentendrukwerk is snel en goedkoop! In onze Online Editor kun je gemakkelijk zelf een spandoek maken zoals jij het in gedachten hebt. 

  • Voor binnen én buiten
  • Topkwaliteit
  • UV- en waterbestendig
Begin nu
zelf-spandoek-maken-50

Zelf spandoek maken

Zelf een spandoek maken bij Studentendrukwerk is niet alleen goedkoop, maar we leveren ook nog eens kwaliteit. Je spandoek wordt gedrukt op kwalitatief, stevig bisonyldoek. Bisonyl bestaat uit gevlochten vezel en is uitermate geschikt voor bedrukking. Daarnaast kunnen wij, met 20 jaar ervaring in drukwerk en de beste apparatuur, een haarscherpe bedrukking en een hoge kleurechtheid realiseren. Bovendien is het spandoek UV- en waterbestendig en is dus geschikt voor binnen én buiten. Ideaal voor als je het spandoek voor iemands huis wilt hangen. 


Je kunt zelf een spandoek maken in verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld een 'kleiner' spandoek van 50 x 50 cm of pak groots uit met een banner van 200 x 150 cm! Meer informatie over de verschillende formaten is te vinden op de productpagina. Verder heb je de keuze om metalen ringen of zeilklemmen aan je spandoek toe te voegen. Om er zeker van te zijn dat je spandoek goed vast blijft zitten, heb je de mogelijkheid om spinhaken er bij te bestellen. 

Hoe kan ik zelf een spandoek maken?

Zelf een spandoek maken is buitengewoon eenvoudig bij Studentendrukwerk. Dit komt door onze Online Editor, waarin jij heel gemakkelijk en snel een spandoek kan ontwerpen. Hieronder staat een stappenplan om zelf een spandoek te maken.

  1. Kies jouw formaat en open de Online Editor
  2. Gebruik het menu om je foto’s in te laden
  3. Schrijf er een leuke tekst bij
  4. Ontwerp je spandoek met een achtergrond en leuke decoraties
  5. Bestel het spandoek en klus geklaard!

In het geval je al beschikt over een ontwerp, is het mogelijk om deze aan te leveren in de vorm van een pdf-bestand. Zie de aanleverspecificaties voor meer informatie hierover. Wil je zeker weten dat je ontwerp goed op het doek gedrukt wordt? Laat je bestand controleren door onze vormgevers. 

zelf-spandoek-maken-detail

Snel zelf een spandoek maken

Zelf een spandoek maken bij Studentendrukwerk is buitengewoon snel. Wil je weten wanneer jij je spandoek kunt verwachten? Kijk dan bij de actuele levertijden. In vrijwel alle gevallen kunnen we de actuele levertijden garanderen. Wanneer enige haast is geboden bij je bestelling, kun je overwegen om spoedproductie aan te vragen. Bij de spoedproductie-optie heb jij je spandoek nog eerder is huis! In het geval je meerdere spandoeken nodig hebt, profiteer je van hoge volumekortingen. Dit is al het geval bij twee stuks!

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk